Localizare

Indicatii localizare

 

Pensiunea Ioana *** este situata in zona centrului vechi a orasului Curtea de Arges, la 1200m de Curtea Domneasca a Basarabilor – “descalacatori de tara, datatori de legi si datini” si la 3 km de Manastirea Curtea de Arges, capodopera Mesterului Manole.

Cum ajungeti la noi …
Din Sud – PITESTI: La intrarea in centrul orasului, pe partea stângă a DN7C, vizavi de fostul Hotel Camino și langa pensiunea Ruxi (Str. Victoriei – Str. Negru Vodă).
Din Est – BRASOV: La intrarea in oraș, mergeti pe soseaua de centura pana la primul sens giratoriu pe care il parasiti la a treia iesire (drept) si continuati traseul pana la al doilea sens giratoriu pe care il parasiti la a treia iesire (stânga). La semafor faceti la dreapta și după 800 m pe partea dreaptă, după Petrom este Pensiunea Ioana (Str. Valea Iasului – Str. Eroilor – Str. 01 decembrie 1918 – Str. Lascar Catargiu – Str. Traian – Str. Negru Vodă).
Din Nord – TRANSFAGARASAN: La intrarea in oraș, mergeti pe soseaua de centura pana la primul sens giratoriu pe care il parasiti la a treia iesire (drept) si continuati traseul pana la al doilea sens giratoriu pe care il parasiti la a treia iesire (stânga). La semafor faceti la dreapta și după 800 m pe partea dreaptă, după Petrom este Pensiunea Ioana (Str. Albesti – Str. Eroilor – Str. 01 decembrie 1918 – Str. Lascar Catargiu – Str. Traian – Str. Negru Vodă).
Din Vest – RAMNICU VALCEA: La intrarea in oraș, mergeti pana la sensul giratoriu și parasiti-l la a doua ieșire (drept înainte). La semafor faceti la dreapta și după 800 m pe partea dreaptă, după Petrom este Pensiunea Ioana (Str. Ramnicu Valcea – Str. Traian – Str. Negru Vodă).
De la Autogara / Gară: Din fata stației de autobuz / tren, mergeti drept și urcati pe a doua strada la stânga în zona în care este un mic parculet gen sens giratoriu. Când ati ajuns în strada principală, in dreapta este benzinăria Petrom. Pensiunea este a doua clădire după Petrom, chiar înainte de pensiunea Ruxi (Str. 1 Mai – Str. Stefan cel Mare – Str. Negru Vodă).

EnglishGermanHebrewItalianRomanianSpanish