Cazare

             Pensiunea Ioana este construită în anul 2012 și oferă un ambient plăcut cu spaţii dotate corespunzător nevoilor turiștilor nostri. Este situată în zona cea mai veche și mai încărcată de istorie a orașului – centrul vechi, la numai 950 m de Curtea Domnească a Basarabilor, “descălecători de țară, dătători de legi și datini”.

             Compusă din două corpuri de clădire, Pensiunea Ioana pune la dispoziția dumneavostră 15 locuri de cazare (CLADIREA PENSIUNII are 9 LOCURI DE CAZARE suplimentate în perioada 01.05 – 30.09 de încă 6 locuri în apartament):

  • 1 cameră triplă la parterul pensiunii (prima clădire)
  • 1 cameră twin la parterul pensiunii (prima cladire)
  • 2 camere matrimoniale la etajul pensiunii (prima clădire)
  • 1 apartament la etajul recepției (a doua clădire).

             Cele 4 camere complet renovate ale Pensiunii Ioana se remarcă printr-un stil modern, proaspăt și tineresc. Prezența lemnului creează o atmosferă caldă, în timp ce culorile pastelate sunt asortate cu accente pline de viață.

             Fiecare cameră beneficiază de Wi Fi gratuit, Led Tv si Aer Condiționat.

           Oferind un confort ridicat și facilități multiple, spațiosul apartament al Pensiunii Ioana este format din două dormitoare și două băi. Primul dormitor are două paturi queen size, iar al doilea dormitor are un pat queen size. Dormitorul mare din apartament dispune de aer condiționat cu control individual. Oaspeții sunt întâmpinați în apartament cu un pachet gratuit de bun venit: fierbător apă, pliculețe de ceai, filtru cafea, cafea și zahăr. Conexiunea la internetul wireless de mare viteză este posibilă fără costuri suplimentare.

apartament
Apartament
Camera twin
Cameră twin
camera matrimoniala
Cameră matrimonială
Bucatarie
Bucătărie
Terasa
Terasă

TARIFE

Tip camera Cazare
Camera single
120 lei
Camera twin
150 lei
Camera matrimoniala
150 lei
Camera tripla
180 lei
Apartament
300 lei