Voucher de vacanță

                                                                                                           Voucher de vacanță – cum îl folosesc?

                        Ce sunt voucherele de vacanță?

          Voucherele de vacanță (numite și tichete de vacanță) sunt bonuri de valoare tipărite, iar cardurile de vacanță (numite și vouchere de vacanță electronice) au formă de card bancar, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

                       Care sunt tichetele și cardurile de vacanță acceptate?

                 Până când sunt valabile vouchere de vacanță?

        Tichetele de vacanță sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, să fie utilizate în perioada de valabilitate!

              Cum poți utiliza voucherele de vacanță?

  • Trimite solicitare (folosind formularul de contact), menționând din start, că vei achita cu tichete de vacanță sau cu cardul de vacanță.
  • După confirmarea rezervarii, va prezentati la receptie, in ziua de check in, cu voucherele de cazare si CI al titularului voucherelor (NU se accepta copie dupa CI si alte persoane sa beneficieze de serviciile de cazare, titularul TREBUIE sa fie prezent la cazare).

               Ce se întâmplă dacă valoarea tichetelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

  • Dacă valoarea tichetelor este mai mare decât valoarea rezervării, solicită servicii suplimentare până la valoarea tichetelor.
  • Dacă valoarea tichetelor este mai mică decât valoarea rezervării, vei plăti diferența la receptie.

             Mai ai întrebări?

      Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa rezervari@pensiuneaioana-ag.ro, sau sună-ne la numărul 0721-322-966, îți stăm la dispoziție.